Derde Clara en Franciscuslezing op 18 oktober in de Sint Urbanuskerk in Duivendrecht

Donderdag 18 oktober om 20.00 uur bent u welkom in de Urbanusparochie in Duivendrecht.

Dan vindt daar de derde Clara en Franciscus lezing plaats. Wij zijn heel blij dat pastor Nico van der Peet deze avond de lezing wil verzorgen. Het gekozen onderwerp sluit aan op het jaarthema van ons samenwerkingsverband: ‘ga en herstel mijn huis’.

De Urbanus in Duivendrecht ligt aan de achterkant van het Station Duivendrecht en is goed te bereiken met de metro. Komt u aan op het station, dan eerst met de roltrap naar beneden. Zo komt u bij de winkels en perron 1 en 2. Loop achter de Albert Hein het perron af, dan komt u bij de trap waarmee u bij de Urbanus uitkomt.