Ontmoetingsviering op 11 november 2018 in de Martelaren van Gorkum

Zondag 11 november wordt een bijzondere dag. Dan wordt er om 10.30 uur in de Hofkerk (Martelaren van Gorkum/Linnaeushof 94) één Clara & Franciscus-Eucharistieviering voor het hele samenwerkingsverband beoogd in de Hofkerk. Pastor Nico v.d. Peet, onze Administrator, gaat samen met anderen voor. Koorleden uit diverse parochies zingen onder leiding van Jacques van der Meer.

We noemen deze viering een Ontmoetingsviering. Mensen uit onze parochies kunnen elkaar ontmoeten rond het thema: Op weg naar de Toekomst.

In deze viering neemt diaken Coen van Loon wegens pensionering afscheid. Hij was hier ruim 4 jaren werkzaam. In de Martelaren volgde hij pastoraal werker Nico Essen halftime op. De andere helft van zijn tijd werkte Coen binnen C&F aan diverse projecten.

We willen onze blik ook op de toekomst richten. We hopen dat deze zondag een opvolger van Coen geïntroduceerd kan worden. In ieder geval willen we samen het begin van een toekomstperspectief ontwikkelen.

Als Kerk verkeren we in menig opzicht in een periode van transitie. Nieuwe energie en hoop zijn nodig! In de aanloop naar de Ontmoetingsviering gaan we verzamelen wat er onder de parochianen aan wensen en ideeën leeft. Meld het ons!

Na de Viering is er een feestelijke ‘after-party’, met een hapje en een drankje en een kinderprogramma.

Hopelijk wordt u, word jij hierdoor nieuwsgierig. Er komen nadere aankondigingen.