LAUDATO SI’ MIDDAG IN DE SINT-URBANUS

Op zaterdag 21 september 2024 vindt de derde Laudato Si’ middag plaats in de tuin van de Urbanuskerk te Duivendrecht! Deelnemers kunnen in de mooiste kerktuin van Amsterdam en omstreken workshops volgen, o.a. over Hemelse tuinen, ecofeminisme, eetbare planten en Chief Seattle.

De workshops worden geleid door mensen van het Jeannette Noëlhuis, de Dorothy Gemeenschap, de Laudato Si-werkgroep en Christian Climate Action.

Na afloop is er soep met brood en wat ieder zo meeneemt om te delen rond het kampvuur.

13:30 Welkom, kort gebed, waarna twee rondes met workshops

16.30 Afsluitende gebedsdienst in de tuin

17:00  Borrel en soep, brood en potluck om het kampvuur.

Tuin van de Sint-Urbanus te Duivendrecht.

N.B.: De ingang van de tuin is tussen de kerk en de boerderij, onderaan de trap naar het kerkplein vanaf spoor 1 (dus NIET de trap in de stationshal!).

Aanmelden

Deelname is gratis, fijn als je laat weten als je komt! Mail naar abgparochie@gmail.com

Laudato Si’-werkgroep Clara & Franciscus en Jeannette Noëlhuis