Nieuwjaarsconcert 2019

Nieuwjaarsconcert: Ontmoetings-, Luister- en Meezing-concert !

Op zondag 6 januari vond voor de zevende keer in de Anna Bonifatius het traditionele en feestelijke NIEUWJAARSCONCERT plaats, voor en door buurtbewoners en voor iedereen toegankelijk!

Het was weer even stemmig en gezellig als altijd, met dezelfde overweldigende opkomst! De musici kwamen merendeels uit Amsterdam-Oost, en de hele zaal zong met mooie liederen mee! Ook trad traditiegetrouw het AnnaBonkoor op, onder leiding van Ina Kok (nieuwe leden: altijd welkom). In de pauze ontmoette men elkaar uitgebreid  onder het genot van koffie, thee, glühwein en de vele lekkere hapjes, door parochianen bereid!

Er werd een vrijwillige bijdrage gevraagd. De opbrengst (€ 340,-)  is bestemd voor het project Kiemkracht dat in deze kerk onder andere elke dinsdagochtend vluchtelingen en buurtbewoners verwelkomt!

Volgend jaar weer! Maar dan op zondag 5 januari 2020!