Nieuwsbrief zondag 1 november 2020

Zondag 1 november  2020        Allerheiligen/Allerzielen

Zondag1 nov10.30 uurAllerheiligen/Allerzielen, Eucharistieviering, AnnaBon, P. Marianus, SVD
Zondag1 nov10.30 uurAllerheiligen/Allerzielen, Eucharistieviering, Gerardus, P. R. Huijsmans
Maandag2 nov       –Geen viering in AnnaBon en in Gerardus Majella
Zaterdag7 nov17.00 uurEucharistieviering Binnenwaai, IJburg, P. Marianus, SVD
Zondag8 nov10.30 uurEucharistieviering,   AnnaBon, P. Marianus, SVD
Zondag8 nov10.30 uurWoord en Communieviering, Gerardus,  Hans Mesdag

Mededelingen:

Graag aanmelden

We zitten in bijzondere tijd met beperkingen. Aanmelden voor de zondagse vieringen blijf nodig. Voor zondagse vieringen meldt u zich vooraf aan bij het secretariaat van de ABG parochie. Via e-mail: abgparochie@gmail.com (maandag t/m vrijdag en niet op zaterdag) of telefonisch vrijdag ochtend van 10.30-11.30 uur, tel. 020-6650070.

Voor de doordeweekse vieringen, Woensdagochtend 09.00 uur in de AnnaBon en vrijdagochtend 09.00 uur in de Gerardus, hoeft u zich niet aan te melden.

Er geldt een dringend advies dan aanwezigen een mondkapje dragen (volgens de richtlijnen van de overheid) dat bij voorkeur alleen tijdens het ontvangen van de H.Communie wordt afgedaan.

Allerheiligen en Allerzielen

Op zondag 1 november vieren we Allerheiligen en Allerzielen in onze ABG parochie.

In de AnnaBonifatius en in de Gerardus zal er een eucharistieviering zijn om 10.30 uur. We gedenken dan onze dierbare overledenen en ontsteken voor hen een lichtje aan de Paaskaars. U wordt van harte uitgenodigd. Denkt u er wel aan dat u zich moet aanmelden. Onze beide kerken kunnen niet meer dan 30 mensen toelaten i.v.m de coronamaatregelen.

Op maandag 2 november zijn er geen vieringen in de AnnaBonifatius en de Gerardus.

De katholieke viering in de Binnenwaai, Ed Pelsterpark 2 IJburg op zaterdag 7 november en 21 november 2020 om 17.00 uur. U bent welkom.

Gerarduskalenders

In de Gerardus zijn bij Joke van Wees de Gerarduskalenders 2021 te koop.

De prijs is dit jaar € 7,95per stuk.

Bestemming collecte 1 november Gerardus Majella

Voor de pastorale zorg in onze gemeenschap.

Montse van den Emster ABG * Irish Khan AB * Hermien Fosch AB * Hilda Coutinho-Post AB * Yvonne Killop AB * Alma Gunsing AB * Daisy Etnel AB* Julia Maria Biegman G * Norma Burgzorg G * Jennifer Harrefelt G * Ynskje Tirro G * Loes Limon G * Norma Garden G * Tiny Klerks G * Patricia Dongor G * dhr. Zeegelaar G * mevr. Bunck G * Silvana Dongor G * Jun Tidula G * Leo Mangelmans G * Zora G * Guillermo van Geene G * Eduard Mangal G * de Heer Silva G * en voor degenen die hen verzorgen.

Overledenen:

Paulus Franciscus Brugman * Hannie Daalhuizen *

Zondag 1 november Gerardus Majella

Henderik Bruinsma en Helena Johanna Bruinsma-de Ridder * Henk Bruinsma * Pastor Leo Nederstigt * Wilhelmina Maria Kramer-van Woerkom *  Johannes Cornelis Kiebert * Familie Mengelmans-van Rijsingen en familie van Geem-Homan * Mariano Castillo * Gaudencio Balio * Arcadia Balio * Marcia Abdelgawad–Hasselbaink * Ronald Hasselbaink * Luciën Doest * Martin Doest * Georgine Doest- Elshot *  en voor al onze dierbare overledenen.

Zondag 1 november AnnaBon

Vrijdag 6 november Gerardus Majella

Overleden familie van Raan- Aafjes

Rek.nr. NL 23 INGB 0003872331