Nieuwsbrief zondag 2 juni 2024

Rek.nr. NL 23 INGB 0003872331

Zondag 2 juni  2024, Sacramentsdag

Zondag2 juni10.30 uurFeest van Het Heilig Sacrament, Gerardus, P. Gerard Noom m.m.v. het ABG koor.
Woensdag5 juni10.00 uurEucharistieviering in de Kastanjehof, P. Marianus Jehandut, SVD
Vrijdag7 juni09.00 uurEucharistieviering, Gerardus, P. Marianus Jehandut, SVD
Zondag9 juni10.30 uur10e zondag door het jaar, Woord en Communieviering, Gerardus, Constance de Ronde
Woensdag12 juni10.00 uurEucharistieviering in de Kastanjehof, P. Marianus Jehandut, SVD
Vrijdag14 juni09.00 uurEucharistieviering, Gerardus, P. Marianus Jehandut, SVD
Zondag16 juni10.30 uur11e zondag door het jaar, Gerardus, Eucharistieviering P. Jan Asa, SVD m.m.v. het ABG koor.

Filmavond op 5 juni 2024

Op woensdag  5 juni 2024 organiseren wij een filmavond in het kader van het effect op klimaat verandering . De titel is “The Letter”. De aanvang is 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur met een tussenpauze voor een kopje thee of koffie. Plaats in de Gerardus Majellakerk, Lombokstraat 2 , 1094 AL Amsterdam. Wij hopen u te verwelkomen op 5 juni aanstaande.

Bezoek Kloosterdorp Steyl: 27 juli 2024

Het Pastoraal-team van onze regio C&F heeft geregeld, dat parochianen uit onze regio op bezoek kunnen gaan bij het Kloosterdorp in Steyl. Datum: zaterdag 27 juli.

We gaan daar met een bus heen. Reisorganisatie ‘Mijn Amor’ en pater Yan Asa SVD gaan dit organiseren. De kosten zijn € 65 per persoon, inclusief: busreis heen en terug, water en snack, kopje koffie/ thee, bezoek aan Missie-Museum en lunch-buffet. We vertrekken om 07.00 uur vanaf bushalte Amsterdam Muiderpoort station, en om 07.30 uur vanaf station Duivendrecht. De flyer komt later.

Aanmelden vóór 14 juli 2024 via: abgparochie@gmail.com: o.v.v. uw naam en telefoonnummer. Contactpersoon P.Yan Asa, tel/whatsapp: 06 422 94 134. Bankrekening ‘Mijn Amor’: NL 05 INGB 0008 4131 28. Deze informatie kunt u ook lezen in de laatste editie van Saamhorig. Gaat u mee…?

Bestemming collecte 2 juni 2024 ABG-parochie

Voor de pastorale zorg in onze gemeenschap.
Collecte is het symbool van uw dankbaarheid voor alles wat u van God hebt ontvangen.
Dank voor  uw bijdragen.

Onze zieken

Hiltrud Janssen * Irish Khan AB * Alma Gunsing AB * Thea Leysner AB * Maritza Isenia AB * Franta Wijchers AB * Mevr. Huls- Akker G * Norma Burgzorg G * Jennifer Harrefelt G * Ynskje Tirro G * Jun Tidula en Gloria Tidula G * Eduard Mangal G * Marcia en Milli Heimans G * Moeder Ilse G * Willem van Brussel G *  Prim Jankipersad G * Esseline Raalte G * Muriël Corte ( voor beterschap na de operatie) G *  en voor degenen die hen verzorgen.

Onze overledenen

Hendrik Stegenga ( Onze vroegere organist) * Jan Schrauwert * Margaretha Victoria Burke *

Intenties 2 juni  2024 ABG-parochie

Pastor Leo Nederstigt * Zr. Suze Lases * Henderik Bruinsma en Helena Johanna Bruinsma – de Ridder * Henk Bruinsma * Familie Mangelmans-van Rijsingen en familie van Geem-Homan * Leo Mangelmans * Marcia Abdelgawad – Hasselbaink * Malden Hasselbaink * Ronald Hasselbaink * Luciën Doest * Martin Doest * Georgine Doest – Elshot * Mariano Castillo en Cresencia Castillo * Gaudencio Balio en Arcadia Balio * en voor al onze dierbare  overledenen.

Intenties vrijdag 7 juni 2024 ABG-parochie

Overleden familie van Raan-Aafjes* en voor al onze dierbare  overledenen.

Wilt u deze nieuwsbrief graag digitaal ontvangen, meldt u zich dan aan via mail of telefoon.
Rek.nr. NL 23 INGB 0003872331
Secretariaat is geopend op vrijdag om 10.00-12.00 uur