Nieuwsbrief zondag 21 juni 2020

Zondag5 juli10.30 uurEucharistieviering, Gerardus, P. Marianus SVD
Zondag12 juli10.30 uurEucharistieviering, Gerardus, Maurits Damsté
Zondag12 juli10.30 uurEucharistieviering, AnnaBon, P. Marianus SVD
Zondag19 juli10.30 uurGezamenlijke viering van de AnnaBon en de Martelaren in de Martelaren van Gorcumkerk. De AnnaBon is dan dicht.
Zondag19 juli10.30 uurEucharistieviering, Gerardus, P. Yan Asa, SVD

Zondag2 aug10.30 uurGezamenlijke viering van de Gerardus en de Martelaren in de Martelaren van Gorcumkerk. De Gerardus is dan dicht.
Zondag2 aug10.30 uurWoord en Communieviering, AnnaBon, H. Hartog

Mededelingen:

Er is beschikbaar volledig artikel over de orgels in de ABG parochie. Dat staat op de plak achter in de kerk. U kunt dat meenemen.

Vanaf 7 juni t/m 4 juli houden we geen katholieke viering bij de Binnenwaai in IJburg. Want de PKN (de eigenaar van het gebouw) is voorzichtig en heeft moeilijke protocollen. De hele maand juni zullen ze nog geen vieringen houden in de Binnenwaai en voor juli is het nog onzeker. Natuurlijk mogen we niet anders doen uit respect voor hen. Verder ontwikkeling hierover zullen we u informeren.

De preek van Pater Marianus (zondag 21 juni) kunt u vanaf aanstaande maandag lezen op de website van de ABG parochie: www.abgparochie.nl

Bestemming collecte 21 juni Gerardus Majella

Montse van den Emster ABG * Irish Khan AB * Hermien Fosch AB * Hilda Coutinho-Post AB * Dick van Schaik AB * Yvonne Killhope AB * Ynskje Tirro G * Loes Limon G * Norma Garden G * Tiny Klerks G * Patricia Dongor G * dhr. Zeegelaar G * mevr. Bunck G * Silvana Dongor G * Jun Tidula G * Leo Mangelmans G * Zora G * Guillermo van Geene G * Eduard Mangal G * de Heer Silva G *  Vera Blomhof G * en voor degenen die hen verzorgen.

Overleden:

Mv. Maria Antonia Noordeloos-Bieshaar

Zondag 21 juni Anna-Bonifatius

Pator Leo Nederstigt * Jos van Hees * Louise Bruin * Alice Delchot *

Zondag 21 juni Gerardus Majella

Rek.nr. NL 23 INGB 0003872331

Secretariaat is geopend op vrijdag om 10.00-12.00 uur.