Nieuwsbrief zondag 22 november 2020

Zondag 22 november  2020       Hoogfeest Christus Koning van het Heelal

34e zondag door het jaar

Zondag22 nov10.30 uurChristus Koning, Eucharistieviering, AnnaBon, P. Marianus, SVD
Zondag22 nov10.30 uurChristus Koning, Woord en Communieviering, Gerardus, Uschi Janssen
Zondag29 nov10.30 uurEucharistieviering, Gerardus, P. Yan Asa, SVD
Zondag29 nov10.30 uurWoord en Communieviering, AnnaBon, Peter Commandeur

Mededelingen:

Beste medeparochianen,

Gezien mijn leeftijd heb ik besloten om mijn werkzaamheden met

–  de omslagkalender voor Advent en Kerstmis

–  en de kijkwoestijn en Paasboeket

te stoppen, zodat ik die kan overdragen aan iemand die dat wil doen.

Met betrekking tot de kijkwoestijn heb ik een eenvoudige versie gemaakt, voor als dat nodig is.

Graag contact met mij opnemen: tel. 020 6205429

Marca Wolterbeek

Donderdagavondvieringen worden weer gestart

Na een pauze van bijna 8 maanden zullen wij op donderdag 3 december weer starten met de donderdagavondvieringen en ook met de bezinningsgesprekken.

Dit alles wel volgens de geldende coronaregels. 1,5 meter afstand, geen koffiedrinken en het bezinningsgesprek wordt gehouden in de kerkzaal en op gepaste afstand.

Van 3 t/m 17 december zal het thema zijn: Wat betekent Advent voor jou. Dan houden wij kerstreces en starten weer op donderdag 14 januari 2021.

Alle vieringen starten om 18.45 uur met 10 minuten stilte, waarna Eucharistie, aansluitend het bezinningsgesprek. Voor deze vieringen hoeft u niet apart in te schrijven.

Namens de donderdagavondgroep, Joop Goes.

Graag aanmelden

We zitten in bijzondere tijd met beperkingen. Aanmelden voor de zondagse vieringen blijf nodig. Voor zondagse vieringen meldt u zich vooraf aan bij het secretariaat van de ABG parochie. Via e-mail: abgparochie@gmail.com (maandag t/m vrijdag en niet op zaterdag) of telefonisch vrijdag ochtend van 10.30-11.30 uur, tel. 020-6650070.

Voor de doordeweekse vieringen, Woensdagochtend 09.00 uur in de AnnaBon en vrijdagochtend 09.00 uur in de Gerardus, hoeft u zich niet aan te melden.

Er geldt een dringend advies dan aanwezigen een mondkapje dragen (volgens de richtlijnen van de overheid) dat bij voorkeur alleen tijdens het ontvangen van de H. Communie wordt afgedaan.

Gerarduskalenders

In de Gerardus zijn bij Joke van Wees de Gerarduskalenders 2021 te koop.

De prijs is dit jaar € 7,95 per stuk.

De preek van Pater Marianus (zondag 22 november) kunt u vanaf aanstaande maandag lezen op de website van de ABG parochie: www.abgparochie.nl

Bestemming collecte 22 november Gerardus Majella

Voor de pastorale zorg in onze gemeenschap.

Montse van den Emster ABG * Irish Khan AB * Hermien Fosch AB * Hilda Coutinho-Post AB * Yvonne Killop AB * Alma Gunsing AB * Daisy Etnel AB* Julia Maria Biegman G * Norma Burgzorg G * Jennifer Harrefelt G * Ynskje Tirro G * Loes Limon G * Norma Garden G * Tiny Klerks G * Patricia Dongor G * dhr. Zeegelaar G * mevr. Bunck G * Silvana Dongor G * Jun Tidula G * Leo Mangelmans G * Zora G * Guillermo van Geene G * Eduard Mangal G * de Heer Silva G * mevr. Huls-Akker G * en voor degenen die hen verzorgen.

Overledenen:

Paulus Franciscus Brugman * Hannie Daalhuizen *

Zondag 22 november Gerardus Majella

Henderik Bruinsma en Helena Johanna Bruinsma-de Ridder * Pastor Leo Nederstigt * Wilhelmina Maria Kramer-van Woerkom * Marcia Abdelgawad-Hasselbaink * Ronald Hasselbaink * Luciën Doest* Martin Doest * Georgine Doest-Elshot * MarianoCastillo * Gaudencio Balio * Arcadia Balio *  en voor al onze dierbare overledenen.

Zondag 22 november AnnaBon

Pastor Leo Nederstigt * Remilia Marchena *  Arie en Lena van Leeuwen * Fam. de Heus * Jan en Bep van der Burg * mevr. Boers * Jo de Jong * Tiny Vogelenzang * Miny Balder * Ria Panday * Ben en Bep Erkamp * en voor al onze dierbare overledenen

Christus Koning

Rek.nr. NL 23 INGB 0003872331

Secretariaat is geopend op vrijdag om 10.00-12.00 uur.