Nieuwsbrief zondag 27 december 2020

Zondag 27 december 2020    Feest van Heilige Familie, Jezus, Maria, Jozef

Zondag3 jan10.30 uurEucharistieviering, AnnaBon, P. Yan Asa, SVD
Zondag3 jan10.30 uurWoord en Communieviering, Gerardus, Constance de Ronde

Een brief van het parochie bestuur

Beste mede-parochianen,

Op de 3e en de 4e Adventszondag hebben wij gecollecteerd voor de Kerstmaaltijd die vanuit het project Hangmannen bezorgd wordt bij kwetsbare en zieke leden van de Hangmannengroep tijdens de Kerstdagen. U heeft gul gegeven, waarvoor veel dank.

De opbrengst is:

in  de Gerardus is 3e Adventszondag euro 100.80 en de 4e zondag euro 70.10 opgehaald. Samen is dat euro 170.90.

in de AnnaBon is de 3e Adventszondag euro 88,– opgehaald en de zondag daarop euro 80,–. Samen is dat euro 168,–.

De totale opbrengst is dus euro 338.90.

Hiervan wordt de Kerstmaaltijd + een Kerstbrood betaald.

Het geld dat overblijft zal voor een vervolgproject voor de Hangmannengroep worden gebruikt.

Wij naderen het einde van 2020. Een ongewoon jaar dat wij niet snel zullen vergeten. Wij wensen u een goed uiteinde en een goed, gezond en gezegend Nieuwjaar toe!

Met hartelijke groet, namens het locatiebestuur Paul Proost

Vieringen Kerstijd ABG

AnnaBonGerardus
H. Familie Zondag, 27 december Om 10.30 uurWoord en Communieviering Hans MesdagEucharistieviering P. Marianus, SVD
Oudjaar Donderdag, 31 december Om 16.30 uurGebedsdienst
Nieuwjaarsdag Vrijdag, 1 januari Om. 11.00 uurEucharistieviering P. Marianus, SVD

Mededelingen:

Secretariaat

Vanaf 2 januari 2021 is het secretariaat geopend op vrijdag van 10.00-12.00 uur.

Graag aanmelden

We zitten in bijzondere tijd met beperkingen. Aanmelden voor de zondagse vieringen blijf nodig. Voor zondagse vieringen meldt u zich vooraf aan bij het secretariaat van de ABG parochie. Via e-mail: abgparochie@gmail.com (maandag t/m vrijdag en niet op zaterdag) of telefonisch vrijdag ochtend van 10.30-11.30 uur, tel. 020-6650070.

Voor de doordeweekse vieringen, Woensdagochtend 09.00 uur in de AnnaBon en vrijdagochtend 09.00 uur in de Gerardus, hoeft u zich niet aan te melden.

Er geldt een dringend advies dan aanwezigen een mondkapje dragen (volgens de richtlijnen van de overheid) dat bij voorkeur alleen tijdens het ontvangen van de H. Communie wordt afgedaan.

Bestemming collecte 27 december Gerardus Majella

Voor de pastorale zorg in onze gemeenschap.

Montse van den Emster ABG * Irish Khan AB * Hermien Fosch AB * Hilda Coutinho-Post AB * Alma Gunsing AB * Daisy Etnel AB*

Julia Maria Biegman G * Norma Burgzorg G * Jennifer Harrefelt G * Ynskje Tirro G * Loes Limon G * Norma Garden G * Tiny Klerks G * Patricia Dongor G * dhr. Zeegelaar G * mevr. Bunck G * Silvana Dongor G * Jun Tidula G * Leo Mangelmans G * Zora G * Guillermo van Geene G * Eduard Mangal G * de Heer Silva G * mev. Huls-Akker G * en voor degenen die hen verzorgen.

Onze overledenen

Yvonne Killop * Richard Modide Gale * Luciën Vonceca *

Zondag 27 december AnnaBon

Pastor Leo Nederstigt * Willemien en Antoinette Willems van Dijk * Louise Bruin * Alice Delchot * en voor al onze dierbare overledenen

Zondag 27 december Gerardus Majella

Henderik Bruinsma en Helena Johanna Bruinsma-de Ridder * Pastor Leo Nederstigt * Wilhelmina Maria Kramer-van Woerkom * Ronald Hasselbaink * Luciën Doest * Martin Doest * Georgine Doest-Elshot * Marcia Abdelgawad-Hasselbaink * Mariano Castillo * Gaudencio Balio * Arcadia Balio *  en voor al onze dierbare overledenen.

Intenties 31 december 2020 en 1 januari 2021 Gerardus Majella

Rek.nr. NL 23 INGB 0003872331