Nieuwsbrief zondag 5 januari 2020

Zondag 5 jan 10.30 uur Woord en Communieviering, Gerardus, Uschi Janssen
Zondag 12 jan 10.30 uur Eucharistieviering, Gerardus, P. Yan Asa SVD
Zondag 12 jan 10.30 uur Woord en Communieviering, AnnaBon, Peter Commandeur

Kerstvakantie – gebeds- en bezinningsgroep op de donderdagavonden

Op 26 december en 2 januari zijn er geen vieringen en gesprekken. Wij starten weer op donderdag 9 januari om 18.45 uur. Iedereen Welkom. Fijne Kerstdagen en een gelukkig 2020 voor u allen.

Namens de donderdagavond groep Anna/Bon. Joop Goes

Oecumenische Woord- en Gebedsdienst 19 januari in de Elthetokerk om 10.00 uur

Op zondag 19 januari zal er in het kader van de week van gebed voor de eenheid van de christenen een oecumenische Woord-en gebedsdienst zijn. Deze viering begint om 10.00 uur en zal plaatsvinden in de Elthetokerk, Javastraat 118a. U wordt van harte uitgenodigd!

De Gerardus Majellakerk zal op 19 januari gesloten zijn. Annelies

Secretariaat

Vanaf 2 januari 2020 is het secretariaat geopend op woensdag en vrijdag van 10.00-12.00 uur.

Nieuwjaarsconcert: ontmoetings-, luister- en meezingconcert !

Zondag 12 januari 2020,  13.00 uur:

Na het succes van de voorgaande zeven jaren wordt ook 2020  feestelijk ingeluid met een  Nieuwjaarsconcert voor en door buurtbewoners van Amsterdam-Oost en andere belangstellenden!

Gevarieerd programma, voor elk wat wils:

Opera-aria’s uit o.a. Carmen (Bizet), Il barbiere di Siviglia (Rossini), La Tempranica (G. Gimenez) en La Périchole (Offenbach)

W.A. Mozart, Strijkkwartet no.17, Jagdquartett, deel 1

Werken voor blaastrio van o.a. J.S. Bach, H. Faltermeyer en C.M. von Weber

Folkmuziek met Keltische harp en stemmige Meezingliederen!

Uitvoerenden:

het Middenweg Blaaskwartet; het Linnaeuskwartet; Anne Kaiser (sopraan) en Marie-José Keijzers (piano); Elsa Barthas (mezzosopraan) en Walter Pirovano (piano); Pien Tieman (Keltische harp); het AnnaBonkoor o.l.v. Ina Kok en het Koor van alle aanwezigen in de zaal!

In de pauze: Glühwein, thee/koffie en veel lekkere hapjes!

Toegang: Vrijwillige bijdrage voor het Vluchtelingenwerk (“Kiemkracht”)

Adres:

Adres: Kerkzaal van de anna-bonifatius, 2e oosterparkstraat 246 (bij eikenplein) 1092 BV  Amsterdam

Informatie: tel.: 020-6928532 Https://www.abgparochie.nl

Save the date!!  Vooraankondiging

Beste mede-parochianen,

Op zondag 26 januari a.s. organiseren wij weer een bijeenkomst in het kader van het samenvoegen van onze activiteiten op één locatie. De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Gerardus Majella kerk, na afloop van de zondagsviering. Nadere informatie en agenda volgen z.s.m.

Namens het locatiebestuur, Paul Proost, vice-voorzitter

Bestemming collecte 5 januari Gerardus Majella:

De 1ste rondgang: voor de pastorale zorg in onze gemeenschap.

De 2de rondgang: voor de aanschaf van brood en wijn.

Gerarduskalenders

In de Gerardus zijn bij Joke van Wees zijn de Gerarduskalenders 2020 te koop.

De prijs is dit jaar € 7,40 per stuk.

Montse van den Emster ABG * Irish Khan AB * Josina-dochter van Dick Helman AB * mevr. Willy Verrijk-Tuin AB * Hermien Fosch AB * Norma Garden G * Tiny Klerks G * Patricia Dongor G * dhr. Zeegelaar G * mevr. Bunck G * Silvana Dongor G * Jun Tidula G * Leo Mangelmans G * Zora G * Guillermo van Geene G * Eduard Mangal G * de Heer Silva G *  Vera Blomhof G * en voor degenen die hen verzorgen.

Onze overledenen

Josephina Maria Bernadette van Hees * Dick Helman * Ton van Brussel *

Zondag 5 januari Anna-Bonifatius

Agaath van de heuvel-Rijs * Louise Bruin * Alice Delchot * pastor Leo Nederstigt *

Zondag 5 januari Gerardus Majella

Rek.nr. NL 23 INGB 0003872331   Secretariaat is geopend op wo/vr van 10.00 tot 12.00 uur.