Nieuwsbrief zondag 9 juni 2024

Deze zondagsbrief is een wekelijkse uitgave van de ABG-parochie in Amsterdam-Oost.
Rek.nr. NL 23 INGB 0003872331

Zondag 9 juni  2024, 10e zondag door het jaar

Zondag9 juni10.30 uur10e zondag door het jaar, Woord en Communieviering, Gerardus, Constance de Ronde
Woensdag12 juni10.00 uurEucharistieviering in de Kastanjehof, P. Marianus Jehandut, SVD
Vrijdag14 juni09.00 uurEucharistieviering, Gerardus, P. Marianus Jehandut, SVD
Zondag16 juni10.30 uur11e zondag door het jaar, Gerardus, Eucharistieviering P. Jan Asa, SVD m.m.v. het ABG koor.
Woensdag19 juni10.00 uurEucharistieviering in de Kastanjehof, P. Marianus Jehandut, SVD
Vrijdag21 juni09.00 uurEucharistieviering, Gerardus, P. Marianus Jehandut, SVD
Zondag23 juni10.30 uur12e zondag door het jaar, Woord en Communieviering, Gerardus, Peter Commandeur

Informatiemoment over Bedevaart parochies Clara & Franciscus naar Lourdes

Op zondag 16 juni a.s. zal dhr. Bert Hilhorst samen met pater Yan Asa, aansluitend aan de Eucharistieviering van 10.30 uur, u informeren en uw vragen beantwoorden over de Clara en Franciscus bedevaart naar Lourdes.

De bedevaart vindt plaats van zondag 6 oktober tot en met maandag 14 oktober 2024.

De kosten bedragen € 945,–. Dit is inclusief comfortabele busreis, verblijf in een driesterren hotel, in een tweepersoonskamer, op basis van volpension.

Naast het eigen bedevaartprogramma zullen de deelnemers als Nederlandse groep de Heilige Eucharistie bij de grot vieren en kunt u tevens deelnemen aan de processies en de internationale mis.

Wilt u meer over deze bedevaart weten, kom dan 16 juni naar de kerk!

Nu al nieuwsgierig? Kijk dan op pagina 19 van de Saamhorig.

Jaarlijkse Clara & Franciscusviering

Op 30 juni a.s. vindt de jaarlijkse Clara & Franciscusviering plaats. Dit jaar in de Martelaren van Gorcumkerk. Alle andere kerken in ons samenwerkingsverband, dus ook de Gerardus Majella kerk, zijn die zondag gesloten. Als u gebruik maakt van Aangepast Vervoer, vergeet dan niet uw vervoerder tijdig te informeren dat u zondag 30 juni naar een andere plek wil als gebruikelijk op zondagochtend!

Namens het locatiebestuur, Paul Proost

Bezoek Kloosterdorp Steyl: 27 juli 2024

Het Pastoraal-team van onze regio C&F heeft geregeld, dat parochianen uit onze regio op bezoek kunnen gaan bij het Kloosterdorp in Steyl. Datum: zaterdag 27 juli.

We gaan daar met een bus heen. Reisorganisatie ‘Mijn Amor’ en pater Yan Asa SVD gaan dit organiseren. De kosten zijn € 65 per persoon, inclusief: busreis heen en terug, water en snack, kopje koffie/ thee, bezoek aan Missie-Museum en lunch-buffet. We vertrekken om 07.00 uur vanaf bushalte Amsterdam Muiderpoort station, en om 07.30 uur vanaf station Duivendrecht. De flyer komt later.

Aanmelden vóór 14 juli 2024 via: abgparochie@gmail.com: o.v.v. uw naam en telefoonnummer. Contactpersoon P. Yan Asa, tel/whatsapp: 06 422 94 134. Bankrekening ‘Mijn Amor’: NL 05 INGB 0008 4131 28. Deze informatie kunt u ook lezen in de laatste editie van Saamhorig. Gaat u mee…?

Bestemming collecte 9 juni 2024 ABG-parochie

Voor de pastorale zorg in onze gemeenschap.
Collecte is het symbool van uw dankbaarheid voor alles wat u van God hebt ontvangen.
Dank voor  uw bijdragen.

Onze zieken

Hiltrud Janssen * Irish Khan AB * Alma Gunsing AB * Thea Leysner AB * Maritza Isenia AB * Franta Wijchers AB * Mevr. Huls- Akker G * Norma Burgzorg G * Jennifer Harrefelt G * Ynskje Tirro G * Jun Tidula en Gloria Tidula G * Eduard Mangal G * Marcia en Milli Heimans G * Moeder Ilse G * Willem van Brussel G *  Prim Jankipersad G * Esseline Raalte G * Muriël Corte ( voor beterschap na de operatie) G *  en voor degenen die hen verzorgen.

Onze overledenen

Hendrik Stegenga ( Onze vroegere organist) * Jan Schrauwert * Margaretha Victoria Burke *

Intenties 9 juni  2024 ABG-parochie

Pastor Joop Stam * Henderik Bruinsma en Helena Johanna Bruinsma – de Ridder * Leo Bruinsma * Jan Stokvis * Malden Hasselbaink * Mariano Castillo en Cresencia Castillo * Gaudencio Balio en Arcadia Balio * en voor al onze dierbare  overledenen.

Wilt u deze nieuwsbrief graag digitaal ontvangen, meldt u zich dan aan via mail of telefoon.
Rek.nr. NL 23 INGB 0003872331
Secretariaat is geopend op vrijdag om 10.00-12.00 uur