Koorleden gezocht

AnnaBon-koor

Het AnnaBon-koor bestaat uit twintig enthousiaste zangers en zangeressen en staat nu al vijf jaar onder leiding van dirigent Ina Kok. Iedere zondag luistert het de zondagsviering van 10.30 uur op in de Anna-Bonifatiuskerk. Iedere dinsdagavond repeteert het van 19.00-20.40 uur in de kerk, waarna er voor wie wil een gezellige koffie/thee is aan de keukentafel van de pastorie. In de afgelopen jaren is er al een behoorlijk repertoire opgebouwd van zowel Nederlandse gezangen als liederen in het Latijn, Duits, Engels, Frans en zelfs Zweeds. Meerstemmige missen (op de hoogtijdagen) en Gregoriaans worden niet geschuwd.

Het koor zou het heerlijk vinden als nieuwe zangers (m/v) zich aanmelden, hoe meer zielen hoe meer vreugde! (bij Ina Kok: 020-6928532; met antw.app.)

Dirigent Ina Kok

Gemaza

GEMAZA werd opgericht 28 januari 2015 en bestaat nu uit een enthousiaste groep van zangeressen en zangers.

Ons repertoire bestaat uit Nederlandse gezangen zowel éénstemmig als vierstemmig.

Ook zingen wij met plezier meerstemmige Latijnse liederen waaraan de R.K. kerk zo rijk is.

In de paaswake hebben wij de Latijnse mis van Herman Funnekotter uitgevoerd.

Verder zingen wij ook in andere talen, waarbij onze voorkeur naar meerstemmigheid uitgaat. Wij repeteren iedere woensdag in de Gerardus Majellakerk, Zeeburgerdijk/hoek Lombokstraat 2 van 20.00 uur tot ongeveer 21.45 uur. Als U ook van zingen houdt, kom dan eens een keer bij ons luisteren of meezingen. Misschien geeft dit voor U een reden om met ons mee te gaan doen. Alle stemmen zijn van harte welkom. Ook kunt U voor meer informatie telefonisch contact met mij opnemen onder nr. 020 -6937114.

Jos Bakker

Sannaskoor

In de Gerardus repeteert iedere maandagavond het Sannaskoor, samengesteld uit Antilliaanse, Surinaamse en Nederlandse zangers en zangeressen. Enkele keren per jaar zingen ze in de Gerardus Majella.