Pasen 2021 met Kiemkracht

Op dinsdag 23 maart heeft het Kiemkrachtteam van de AnnaBonkerk voor haar vrienden en bezoekers zestig paaspakketten klaargemaakt. Deze pakketten zijn ook gemaakt voor de bezoekers van het Hangmannen-project van de Gerardus Majellakerk. Een deel van de inhoud van de paaspakketten kreeg het team van de Indonesische Katholieke Gemeenschap van Amsterdam, en een deel daarvan is van het Kiemkrachtteam zelf.

Het Kiemkrachtteam deed dat in plaats van het samen eten zoals vóór de coronatijd. Iedereen kreeg twee paaspakketten met de paaswensen van het team. Vanwege de coronamaatregelen kreeg iedereen de paaspakketten vóór de deur van de Annabonkerk aangereikt. Met iedereen had het team een kort gesprek.

De bezoekers waren heel blij en dankbaar voor de paaspakketten. Ze vertelden het team dat ze een groot verlangen hebben naar het samenzijn, naar bij elkaar zitten, samen drinken en samen eten zoals ze gewend waren vóór de coronatijd. Voor de bezoekers van de beide projecten is het samen eten heel waardevol en heel belangrijk, vertelden ze. Als Kiemkrachtteam zijn we (de zusters SSpS en de paters SVD) heel blij dat we de paaspakketten konden bieden aan onze lieve mensen, zeker in deze moeilijke en onzekere tijd.