Samenwerking websites ABG en Hofkerk

Op deze website kunt u lezen dat de Anna-Bonifatiuskerk en de Hofkerk in de vakantieperiode beide een zondag gesloten zijn, waarbij de parochianen van de AnnaBon respectievelijk de Hofkerk (Martelaren van Gorcum) worden uitgenodigd bij de “buren” op visite te gaan. Natuurlijk is dit – we moeten eerlijk zijn – in eerste instantie ingegeven door het feit dat het met name in de zomerperiode moeilijk is het liturgierooster “rond” te krijgen. Maar dat is niet de enige reden. Steeds vaker wisselen de ABG parochie en de Hofkerk gegevens uit, er is meer samenwerking. Het zijn naastgelegen parochies en hoewel de populatie van beide gemeenschappen niet diverser kan zijn, zien wij steeds meer mogelijkheden tot samenwerking en samen gemeenschap zijn.

De Gerarduskerk, eveneens in de ABG parochie, blijft de hele zomer op zondag gewoon open.

Om nader kennis te maken met de Hofkerk (Martelaren van Gorcum) klik op onderstaand plaatje

Hofkerk