Samenwerking websites ABG en Hofkerk

Op deze website kunt u lezen dat de ABG parochie en de Hofkerk in de vakantieperiode beide een zondag gesloten zijn, waarbij de parochianen van de ABG resp. de Hofkerk (Martelaren van Gorcum) worden uitgenodigd bij de “buren” op visite te gaan. Natuurlijk is dit – we moeten eerlijk zijn – in eerste instantie ingegeven door het feit dat het met name in de zomerperiode moeilijk is het liturgierooster “rond” te krijgen. Maar dat is niet de enige reden. Steeds vaker wisselen de ABG en de Hofkerk gegevens uit, er is meer samenwerking. Het zijn naastgelegen parochies en hoewel de populatie van beide gemeenschappen niet diverser kan zijn, zien wij steeds meer mogelijkheden tot samenwerking en samen gemeenschap zijn.

Om nader kennis te maken met de Hofkerk (Martelaren van Gorcum) klikt u op deze link.