Zondag 12 januari 2020 Nieuwjaarsconcert in Amsterdam-Oost

Zondag 12 januari 2020,  13.00 uur in kerkzaal Anna-Bonifatius

NIEUWJAARSCONCERT : ONTMOETINGS-, LUISTER-, EN MEEZINGCONCERT !

Na het succes van de voorgaande zeven jaren wordt ook 2020  feestelijk ingeluid met een  Nieuwjaarsconcert voor en door buurtbewoners van Amsterdam-Oost en andere belangstellenden!

Gevarieerd programma, voor elk wat wils:

Onder andere:

W.A. Mozart, Strijkkwartet no.17, “Jagdkwartett”; liederen: uit de opera Carmen van Georges Bizet, Ave Maria van Schubert,  Après un rêve van Gabriel Fauré; blaasmuziek van H. Faltermeyer, J.S. Bach, C.M. von Weber; folkmuziek met Keltische harp; en…. stemmige meezingliederen!

Uitvoerenden: het Middenweg Blaaskwartet, Marie-José Keijzers (piano), Walter Pirovano (piano), Elsa Barthas (mezzosopraan), Anne Kaiser (sopraan), Pien Tieman (Keltische harp), Hanna Matthijsse (eerste viool), Eileen Stevens (tweede viool), Alberdien Engelkes (altviool), Judith van Swaay (cello), het AnnaBonkoor o.l.v. Ina Kok en het Koor van alle aanwezigen in de zaal!

In de pauze: Glühwein, thee/koffie en veel lekkere hapjes!

Toegang: Vrijwillige bijdrage voor Vluchtelingenwerk

Adres:

Kerkzaal van de Anna-Bonifatius

2e Oosterparkstraat 246 (bij Eikenplein)

1092 BV  Amsterdam

Informatie: tel.: 020- 6928532